ПРЕСЦЕНТЪР >> Медии

ВЛАДИМИР АЛЕКСАНДРОВ ОТ ВОЛЯ: ВСИЧКИ В СМОЛЯН СМЕ ГОРДИ РОДОЛЮБЦИ И ЗАСЛУЖАВАМЕ ДОСТОЕН ЖИВОТ


18.03.2021

Ще работим за безплатни лекарства и справедливи цени на горивата

Образован, мотивиран, компетентен, най-вече почтен – тези качества отличават Владимир Александров. Той е икономист с опит в частния бизнес. Познава отлично района и болките на хората. Така зам.- председателят на парламентарната група на ВОЛЯ Кръстина Таскова представи първия в кандидат-депутатската листа на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ в Смолян.

Александров изтъкна основните приоритети в програмата: безплатни лекарства за ученици до 18 г. и пенсионери над 65 г., увеличение на всички пенсии с минимум 200 лева, достъп до справедливи цени на горивата за всички. Тези мерки се подкрепят от над 90% от българските граждани.

„В досегашната си работа като мениджър във фармацевтичния бранш стотици пъти съм виждал как възрастни хора с разтреперани ръце си броят последните левчета в аптеките. Това не може да продължава така. Затова първа точка в нашата програма са безплатните лекарства за децата и възрастните. Ако жителите на Смолян искат това да се случи в кратки срокове, трябва да ни възложат тази задача с гласа си за номер 24. Пари в държавата има. Въпрос на правилно подреждане на приоритетите- първо за хората, после за въоръжаване и за всичко останало”, заяви водачът на листата. Той поясни, че неслучайно Патриотичната коалиция акцентира на това, че учениците ще имат право на безплатни лекарства. С една мярка се решават няколко проблема- обхващане на повече деца в училищата, намаляване на неграмотността и повишаване на подкрепата за семейните бюджети. „Така работим ние- прагматично и с грижа за хората”, каза още Александров.

Той подчерта, че липсата на справедливи цени на горивата е сред главните причини за бедността в България. ”Тези цени определят всички останали- на храните, на услугите, на транспорта. Нашите съграждани все още не са разбрали силата на „Ефекта Марешки” в този бранш. Днес, например, разликата за литър дизел е около 20 ст.! Ако ние сме в следващото управление, никой в Смолян няма да види на касовата си бележка от бензиностанция цена, започваща с 2”, категоричен беше Александров. Както вече е известно, лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки поема и личен ангажимент с подписа си в безпрецедентния документ, наречен „Договорът с Веселин Марешки”. От няколко дни и жителите на Смолян имат шанса да го подписват. В него те получават само права, без никакви задължения. За първи път политик поема отговорност пред избирателите с реален договор.

Листата на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ в Смолян е съставена само от мъже. След Александров се нареждат Владимир Гърбелов – зам.-областен управител, Здравко Чепишев – адвокат от Девин, Йоздган Сали – магистър фармацевт, Илия Бушев- от квотата на БЗНС и др.

„Ние сме силен и сплотен отбор. По мъжки ще се борим за доверието на нашите съграждани. Както и нашият лидер Веселин Марешки, така и ние сме хора на честта. Затова даваме дума, че всичко, което обещаваме, ще изпълним. Нека хората само да ни гласуват доверието си на 4 април и ще видят разликата между нас и останалите партии, които години наред ги лъгаха”, заяви още водачът на листата.


Начало | За нас | Новини | В медиите | Акценти | Документи | Предавания | За членове | Галерия | Контакти | Политика за защита на личните данни
Copyright © 2021 ПП ВОЛЯ